Waarom heb je nog geen lief en ben je single

Waarom heb je nog geen lief en ben je Single langer dan je dat zelf wil zijn? Lees de onderstaande argumenten maar eens. Soms lijkt het alsof zelfs de meest vreemde figuren erin slagen een partner te vinden, terwijl jij nog steeds single bent. Waarom vind jij maar niemand om je leven mee te delen? Je niet-single vriendinnen hebben er zo hun gedacht over, maar durven het je niet te vertellen om je niet te kwetsen, of omdat ze zich schuldig voelen omdat zij wél iemand aan de haak sloegen. Daar hebben wij gelukkig geen last van. Dit is wat niemand je durft te vertellen.

Je zoekt veel te hard

Je focust je veel te veel op het feit dat je (nog) niemand gevonden hebt. Je denkt er voortdurend aan en analyseert elke man/vrouw die je tegenkomt. Uiteindelijk leef je enkel en alleen nog maar met dat gedacht in je hoofd, waardoor de rest van je leven aan je voorbij gaat. Relax, die ware komt echt wel langs. Probeer er in de tussentijd wat van te genieten.

Je zoekt op de verkeerde plaatsen

Je huidige tactiek werpt duidelijk geen vruchten af, dus probeer uit je fouten te leren. Als je steeds naar dezelfde clubs en cafés blijft gaan, kom je steeds dezelfde mensen tegen. Tijd dus om eens te veranderen van omgeving, en misschien ook van type.

Stop met drinken

Een beetje alcohol kan wonderen doen voor je humeur en zelfvertrouwen, en je wordt zo de ster van de avond. Een al te beschonken vrouw is echter allesbehalve sexy, en wat heb je aan de ontmoeting met je droomvent als je er ‘s ochtends niets meer van weet? Vermijd gênante situaties, schuif die vloeibare moed aan de kant en wees gewoon jezelf. Dat is al gek genoeg.

Kom ook eens buiten

Sommigen gaan dagelijks op rooftocht, anderen focussen zich dan weer te veel op hun carrière en hebben geen tijd of zin meer om op stap te gaan. Binnenshuis kan je enkel online iemand aan de haak slaan, en dat brengt dan weer een hoop gevaren met zich mee. Wij zijn fan van de ouderwetse manier om iemand te leren kennen. Dus kleed je om, breng wat make-up aan, en hup! De deur uit!

Wees spontaan

Als je je zo hard focust op het vinden van een partner, ga je je op termijn zo goed mogelijk profileren. Zo denk je aantrekkelijk te zijn en het meeste kans te hebben om iemand aan te trekken. Maar mocht het dan al lukken, kan je dat geen eeuwen volhouden. Wees spontaan en jezelf, anders val je vroeg of laat door de mand.

Neen, een sixpack is geen vereiste

We worden via media, televisie en het internet voortdurend om de oren geslaan met afgetrainde en gladde lijven. Dat je partner toonbaar moet zijn, kunnen we best begrijpen. Maar als dat je focus wordt, ben je verkeerd bezig. Schoonheid verdwijnt op termijn, en dan zit je daar met iemand die misschien geen zin aan elkaar kan rijgen. Geef die lieve, boeiende man zonder sixpack ook een kans.

Laat de ‘friend with benefits’ vallen

Hij of zij mag dan nog zo mooi en lief zijn, de ‘friend with benefits’ heeft duidelijk laten weten dat jullie relatie niet serieus is. Je hoopt dat je hem op andere gedachten kan brengen. Hij moet toch ooit inzien dat je perfect bent voor hem, toch? Maar eigenlijk beperkt hij je kansen om een goede, stabiele relatie met iemand te beginnen. Hetzelfde geldt voor getrouwde mannen. Dumpen die handel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *