Waarom de meeste datingsites niet gratis zijn

U kunt zich wel gratis inschrijven en gebruik maken van een aantal basisfunctionaliteiten, maar al snel wordt u naar een betaalpagina omgeleid.

Waarom is het niet gratis en moet u meestal betalen op zogezegde “gratis” datingsites?

De meeste mensen zijn verontwaardigd als ze moeten betalen voor een datingsite, wat natuurlijk niet klopt, niks is gratis. Een brood kopen of met de auto rondrijden is ook niet gratis. Veel datingsites hebben kosten om de site te onderhouden en controle uit te voeren op de profielen dewelke verschijnen op de datingsites. Een kleine bijdrage voor een Premium lidmaatschap zorgt er dan ook voor dat je kwaliteit te zien krijgt.

Door een kleine bijdrage te betalen, maakt u gebruik van een aantal Premium diensten zoals onbeperkt berichten zenden of knipoogjes en ijsbrekers versturen. Alleenstaanden die écht willen daten en op zoek zijn naar de ideale partner, willen ook alleen berichtjes krijgen van andere singels met goede bedoelingen en niet van scammers. Scammers zijn valse profielen dewelke via berichtjes u proberen op te lichten door betaalnummers weer te geven.

Door te betalen scheidt men het kaf van het koren, dit komt eigenlijk alleen maar te goede voor de mensen die het echt menen. De kwaliteit van het wederzijds contact is veel beter waardoor de kans op een eventuele relatie of vriendschap veel hoger ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *