Victoria Milan

Victoria Milan is online daten voor wie al een partner heeft. Mis je de seksuele spanning in je relatie? Gebrek aan passie, opwinding en intimiteit in je relatie? Victoria Milan bied je een platform waar je discreet opzoek kaan naar die spanning. De leden van Victoria zijn allen op zoek naar hetzelfde. Mannen en vrouwen zoeken een flirt, one night stands of een langdurige relatie. Online daten voor wie al een partner heeft is zo gek nog niet. Volgens onderzoek liegt ruim 30% van de leden op een gewone datingsite over zijn relatie status.
Op Victoria Milan weet je aan wat je begint. De meeste leden zijn in een relatie en willen ook andere mensen ontmoeten die in een relatie zitten. Er is dus geen nood om te liegen over je relatie status. Online daten voor wie al een partner heeft wordt zo al een stuk makkelijker.

Victoria Milan, online daten voor wie al een partner heeft

Naam datingwebsite
Victoria Milan
Welke landen
Nederland en Belgie
Doelgroep
Victoria Milan is online daten voor wie al een relatie heeft en op zoek is naar een spannend avontuur.
Gratis member
De mogelijkheid gratis aan te melden en een profiel aan te maken en gebruik te maken van een aantal basisfuncties.
Zoekmogelijkheden
Victoria Milan’s unieke zoekmogelijkheden maken het u gemakkelijk om de perfecte keuze te maken. U kunt een snelle zoekopdracht maken, of geavanceerd zoeken door verschillende opties in te vullen: leeftijd, land, provincie, stad, afstand, lengte, gewicht, uiterlijk, lichaamstype, persoonlijkheid, interesses, wat u opwindt
…en nog veel meer.
Berichten versturen
Victoria Milan heeft een breed scala aan communicatiemiddelen om eenvoudig en effectief contact te leggen met andere gebruikers:
Knipoog: U kunt een virtuele knipoog sturen naar leden waar u in geïnteresseerd bent. Knipoogjes worden vaak gebruikt als eerste stap in communicatie, en is een veel voorkomende vorm van flirten op Victoria Milan®
Privéberichten: Deze lijken op gewone e-mails. U kunt alle leden een privé-bericht zenden door op het e-mail icoon te klikken, een bericht te schrijven en op “verstuur” te klikken.
Chat / Webcam
VM Messenger: Met onze Messenger-functie kunt u live chatten met andere leden. Klik simpelweg op het Messenger-icoon van de gebruiker waar u interesse in heeft, en begin uw chat avontuur! (Alleen mogelijk indien de andere gebruiker online is).
Mogelijkheden profiel
onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s.
Je gezicht ken je eenvoudig onherkenbaar door deze wazig te maken met de AnonymousBlur. Tevens kan je foto’s publiek of privé houden om enkel te tonen aan de mensen die jij wil.
Extra
Als betalende VIP lid heeft u toegang tot de hele site. U kan meer foto’s bekijken, onbeperkt chatten, berichten verzenden, …

Voelt u zich gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mist u het gevoel van passie, opwinding en intimiteit? Victoria Milan geeft uw liefdesleven een oppepper – u leeft tenslotte maar één keer!

Victoria Milan is Europa’s snelst groeiende datingsite voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. Of u nu een onschuldige webflirt, een one night stand, of een langdurige affaire zoekt, Victoria Milan biedt u een anonieme en discrete online ontmoetingsplek.

Online daten voor mensen die al een partner hebben

Uit een internationaal onderzoek is gebleken dat 30% van de mensen die zich inschrijven op datingsites voor vrijgezellen, liegt over hun relatie status. Mensen die vreemdgaan willen hun huidige relatie niet op het spel zetten. Victoria Milan is speciaal ontworpen voor gehuwde, verloofde, samenwonende, en anderszins gebonden mannen en vrouwen die een tweede ‘buitenechtelijke’ relatie zoeken. Een van de grootste pluspunten van Victoria Milan is dat men niet hoeft te liegen over hun relatie of huwelijk. De meeste leden zijn immers op zoek naar iemand die tevens een relatie heeft! Schroom dus vooral niet om aan te geven in wat voor relatie u zich momenteel bevindt, en maak duidelijk naar wat voor affaire u op zoek bent. Zo kunt u direct uw zoektocht naar passie beginnen!

Veel van onze leden zoeken een minnaar of minnares die ver van hun eigen woonplaats, of zelfs in een ander land, woont. Wat denkt u van een spannend avontuurtje tijdens een zakenreis, of een discrete flirt tijdens een vakantie met vrienden of vriendinnen? Andere leden geven de voorkeur aan iemand in de buurt, om regelmatig af te kunnen spreken. Alles is mogelijk! Victoria Milan heeft een enorm netwerk van geregistreerde leden – in Nederland en België, en alle andere delen van Europa, zoals Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden, en Denemarken. Het is uw affaire – uw keuze.

100% discreet en anoniem

Als gebruiker van Victoria Milan bent u altijd en overal 100% anoniem. Om u in te schrijven hoeft u geen persoonlijke informatie te verstrekken. Gegevens als uw naam, adres en telefoonnummer zijn dus nergens bekend. Het enigste wat u hoeft te doen is een gebruikersnaam te creëren, en een anoniem e-mail adres aan te maken bij een van de vele gratis providers. (Hotmail, Gmail, Yahoo, etc). Met onze nieuwe mobiele versie kunt u tevens overal gemakkelijk gebruik maken van uw profiel, en zo discreet mogelijk blijven.

Stap gratis in

U kunt zich volledig gratis inschrijven, en gebruik maken van een aantal basis functies. Neem rustig een kijkje op Victoria Milan, en indien u tevreden bent kunt u besluiten om een abonnement aan te schaffen en uw profiel te upgraden. Door een abonnement aan te schaffen krijgt u toegang tot extra communicatie middelen zoals privé-berichten, knipoogjes sturen, en de live chat.

Veiligheid

Onze professionele medewerkers voeren regelmatig veiligheids-controles uit, en zijn er om de site leuk én veilig te houden. Alle leden kunnen verdachte activiteiten en profielen gemakkelijk melden d.m.v. het “rapporteer deze gebruiker” icoon dat op ieder profiel zichtbaar is. Gebruikers die zich niet aan onze algemene voorwaarden houden worden direct geblokkeerd, en op een zwarte lijst (IP, e-mail adres, etc.) geplaatst.

Echte mensen met echte profielen

Victoria Milan is een echte datingsite, met echte leden – en daar zijn we trots op! Namaakprofielen worden absoluut niet toegestaan, en we moedigen alle leden aan om verdachte profielen direct bij ons te melden. Deze meldingen worden direct onderzocht door ons Victoria Milan team, die vervolgens direct actie onderneemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *