Tesamen

Tesamen is een Vlaamse datingsite opgericht door een koppel dat elkaar heeft leren kennen in 2003 via online daten. Mensen met ervaring dus. Ze zijn zelf een erkend relatiebureau gestart omdat hun zoektocht naar liefde via het internet niet via slag of stoot verliep.
Daarom willen zij andere singles de kans op geluk bieden en hebben ze Tesamen opgericht als een integere, niet-commerciele dating dienst.
Ze hebben normen en waarden vastgelegd om van deze site een betrouwbaar dating platform te maken.

Tesamen daten in Vlaanderen

In tegenstelling tot veel datingsites die zich verschuilen voor controles in het buitenland, is Tesamen in Belgie gevestigd en is dit een geregistreerd relatiebureau.
Je bent er dus zeker van dat je de medewerkers echt kan bereiken via telefoon of mail. En dat ze alle wettelijke regels respecteren. Veiligheid en een open en transparante communicatie over de leden, tarieven, het gebruik van foto’s en de werkwijze vinden ze bijzonder belangrijk. Dit bureau garandeert je dus een veilig platform waar je in alle rust discreet kan daten.

Tesamen geïnformeerd voor je begint

Tesamen biedt heel veel informatie nog voor je een gratis profiel aanmaakt. De tarieven om een betalend lid te worden zijn duidelijk vermeld op de site. Tevens is er een up to date samenstelling van al hun leden. man / vrouw, de leeftijdsgroepen, studieniveau en ga zo maar door. Je krijgt dus al een mooi overzicht van de leden nog voor je lid wordt.

Elk profiel wordt bovendien zorgvuldig nagekeken voor het wordt getoond aan de andere leden.
Onvolledige profielen worden niet geactiveerd.
Je zal op deze datingsite dus geen nietszeggende profielen tegenkomen!
Je echte naam en contactgegevens worden nooit getoond in je datingprofiel. Je communiceert altijd via je zelfgekozen schuilnaam. Je bepaalt bovendien zelf of je je contactgegevens wil vrijgeven en aan wie. Een foto toevoegen aan je datingsite profiel is niet verplicht, maar het vergroot wel je kansen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *