SecondLove

Vreemdgaan met secondlove. Secondlove heeft als doelpubliek de mensen die al in een relatie zijn maar die een spannende affaire of een avontuur zoeken. Het doelpubliek is zeker niet mensen die een nieuwe relatie zoeken. Dit heeft zijn voordelen omdat er op de site enkel mensen lid worden die aan het doelpubliek beantwoorden. Er wordt werk gemaakt van het beschermen van de privacy van de leden. Zo worden er geen foto’s getoond aan mensen die geen betalend lid zijn. Het gratis aanmaken van een profiel heeft eigenlijk enkel zijn nut om eens rond te kijken op de site en het aantal leden in te schatten want je kan ook geen contact opnemen met andere leden als gratis lid. Als betalen lid heb je deze mogelijkheden wel en tevens de toegang tot de chat van de website.Er is via een simpel formulier de kans vragen te stellen bij problemen aan een helpdesk. Alle nieuwe leden moeten eerst goedgekeurd worden voor ze worden opgenomen in het ledenbestand. Deze werkwijze weert al heel veel fake profielen uit het online leden bestand en het betalende lidmaatschap zorgt ervoor dat er zo goed als geen fake profielen te vinden zijn. Mis je iets in je relatie of heb je een verstandhouding met je partner dat je andere mensen mag daten dan is secondlove zeker een website die het overwegen ward is om je in contact te brengen met mensen zie naar hetzelfde op zoek zijn.

Naam datingwebsite
secondlove
Welke landen
Nederland en Belgie
Doelgroep
Second love richt zich op mensen die al in een huwelijk of relatie zitten maar die een die een spannende affaire of een avontuur zoeken. Vreemdgaan met seconlove
Gratis member
Je kan gratis een profiel aanmaken maar als gratis lid kan je geen foto’s bekijken of contacten leggen.
Prijs leden
€ 34,98 tot € 24,98 per maand
Aantal leden
meer dan 30.000
Zoekmogelijkheden
Alle nodige zoekmogelijkheden zijn aanwezig.
Berichten versturen
Contacten worden gelegd via intern systeem.
Chat / Webcam
Chat
Mogelijkheden profiel
onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s.
Extra
Privacy wordt goed beschermd. Niet betalende leden kunnen geen foto’s van leden bekijken. Bij inloggen komt je profiel steeds weer bovenaan in zoekresultaten. Er is een helpdesk aanwezig bij ev. problemen en elk profiel moet eerst goedgekeurd worden voor hij of zij wordt toegelaten tot de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *