Rendez-vous

Rendez-Vous.be is de eerste ontmoetingssite in België die elke dag meer dan duizenden vrijgezellen en personen op zoek naar nieuwe ontmoetingen samenbrengen. Rendez-vous.be, opgericht in 1997 en pionier op de Belgische markt, werd op enkele jaren tijd de meest succesvolle ontmoetingssite in België. Rendez-Vous laat u kennismaken met de vrijgezellen in uw regio – dit zowel om nieuwe vrienden te maken als om de liefde tegen te komen.

Rendez-Vous.be organiseert het hele jaar door ook verschillende evenementen voor vrijgezellen, waardoor u op een losse manier nieuwe, leuke singles kunt ontmoeten. De website is een veilige ontmoetingsplaats die u toelaat op een eenvoudige manier berichten te bekijken, uit te wisselen en te chatten. Twijfel zeker niet om onze hulp te vragen of onze rubriek eerste stappen rubriek te lezen.
Rendez-Vous.be garandeert u een veilige ontmoetingsplaats dankzij onze moderatoren.
Zij houden een oogje in het zeil door foto’s, publieke berichten, mededelingen te valideren en direct te reageren indien er een probleem zou zijn.

Wij verzekeren u uw persoonlijke gegevens (e-mail, telefoonnummer,…) te beschermen. U en alleen u beslist of u uw gegevens wilt delen met de andere leden.
Rendez-Vous.be garandeert u ook veilig online te kunnen betalen dankzij onze partnership met Ogone. U hoeft zich geen zorgen te maken en u riskeert helemaal niets !

Rendez-Vous.be, opgericht in 1997, is de eerste Belgische ontmoetingssite die dagelijks meer dan 40 000 vrijgezellen online samenbrengt in de drie regio’s: Vlaanderen, Wallonië en Brussel.
Bekijk de getuigenissen van de andere vrijgezellen en kom de liefde tegen op Rendez-Vous.be.

De sterktes van rendez-vous :

Leider op vlak van ontmoetingen in alle regio’s in België (Brussel, Vlaanderen, Wallonië)
Een klantendienst gevestigd in België, die elk profiel nagaat en valideert
Commisies uitbetaald binnen de 30 dagen
Een variabele vergoeding op basis van het gekozen abonnement
Sluit u nu aan bij Rendez-Vous.be, leider op vlak van ontmoetingen in België !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *