MetJou

Metjou.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 800 nieuwe deelnemers per dag is MetJou.nl uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van Nederland. Met MetJou je online geluk vinden.

MetJou online geluk vinden

MetJou.nl is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Deelnemers komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. MetJou is een snel groeiende datingsite die zowel een gratis als betalend toegang biedt. Je kan je gratis aanmelden en een profiel aanmaken inluis 10 foto’s. Als gratis lid kan je gebruik maken van de snelzoekfunctie om de ledendatabase te doorzoeken. Je kan tevens standaard berichten versturen naar de andere leden. Om alles uit de site te halen kan je een betalend abonnement nemen. Dit kost 10 credits per dag. De credits kan je aankopen en kosten 14,99 voor 150, 24,99 voor 300 of 49,99 voor 900. Je krijgt dan toegang tot het versturen van zelfgeschreven berichten, chatten uitgebreid zoeken en de laatste aangemelde leden bekijken.
Bij uitschrijving van het profiel wordt het profiel geheel verwijderd. Een eventueel lopend abonnement wordt stopgezet. Er is tevens een online formulier om contact op te nemen met de klantendienst. Indien je geen foto’s op de computer hebt staan biedt MetJou de mogelijkhijd deze op te sturen met de post en zij plaatsen ze dan bij je profiel.
Met jou is een datingsite van het type relatieplanet die een breed publiek probeert aan te spreken. De mogelijkheid tot het gratis aanmaken van een profiel geeft je de kans eerst een kijkje te nemen op de site en je geluk gratis te zoeken. Later kan je nog altijd de stap naar een betalend lidmaatschap zetten.

Naam datingwebsite
Metjou.nl
Welke landen
België
Doelgroep
Singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie.
Gratis member
Gratis aanmelden en een profiel aanmaken. Je hebt toegang tot de hele site maar niet alle mogelijkheden zijn beschikbaar. Toegang tot alles kost 10 credits per dag.
Prijs leden
Er wordt met credits gewerkt . VIP membership kost 24,99 euro voor 30 dagen of 300 credits of 49,99 voor 90 dagen of 900 credits.
Aantal leden
?????
Zoekmogelijkheden
Je kan snelzoeken met beperkte zoekcriteria (gratis), zoals geslacht, leeftijd en land of uitgebreid (bettalende leden) op oa lichaamskenmerken, opleidingsniveau, enz.
Berichten versturen
Via intern systeem. Je kan gratis standaardberichten sturen of betalend zelfgeschreven berichten sturen.
Chat / Webcam
chatten is mogelijk met betalend abonnement
Mogelijkheden profiel
Onbeperkte tekst en toevoegen van foto’s. Meer foto’s toevoegen is mogelijk met een betalend abonnement.
Extra
Er is een klantendienst die via een online formulier berijkbaar is.

Op MetJou.nl kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar online geluk. Na het gratis inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunt u het contact in uw eigen tempo ombouwen. Door de berichten via MetJou.nl te versturen blijft u anoniem zolang u dit wilt: u houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer u toe bent aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *