Lexa is één van de grootste dating websites van Nederland. Vindt de liefde online met Lexa. Op het ogenblik van deze post waren er meer dan 1,4 miljoen singles ingeschreven op Lexa.nl waarvan er 55192 online waren. Dat is al een groot aantal om een nieuw vriendje of vriendinnetje tussen te vinden. Lexa is een mooie en goed werkende site die alle voordelen heeft van een druk bevolkte dating gemeenschap maar ook de nadelen. Het aantal leden is zo groot dat het zoeken naar een naald in een hooiberg wordt. Indien je niet echt een uitgesproken voorkeur hebt of op zoek bent om nieuwe vrienden te vinden is Lexa echter perfect voor je. De functionaliteit van de dating-service biedt alles wat een online dater nodig heeft. Dan is er natuurlijk ook nog de Lexa-test. Een test van 5 tot max 20 vragen die je zelf opstelt en die de andere leden kunnen beantwoorden. Een originele manier van contact te leggen en je weet al dadelijk meer van elkaar. Al bij al is dit zeker een aanrader die veel in petto heeft en al sinds 2002 bestaat.

lexa – vindt de liefde online

Naam datingwebsite
Lexa
Welke landen
Nederland en ook België link onderaan pagina
Doelgroep
De diensten van Lexa dienen zicht tot het zoeken van een relatie of gewoon nieuwe vriendschappen op te bouwen onder singles.
Gratis member
Je kan gratis een eigen dating profiel aanmaken en profielen van andere gebruikers bekijken en opzoeken. Je kan enkel flirten met een andere gebruiker.
Prijs leden
€ 59,70 per zes maand tot € 24,95 per maand
Aantal leden
1,400,000 leden
Zoekmogelijkheden
Onbeperkt zoeken naar andere leden van de site ook als gratis lid.
Berichten versturen
versturen en ontvangen van berichten. Niet mogelijk berichten te versuren als gratis lid. Wel het versuren van flirts als een gratis member.
Chat / Webcam
chatten,videochat en instant messenger
Mogelijkheden profiel
onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s, het bijhouden van fotoalbum en ook het opnemen van een videoboodschap en het maken van een Lexa-test.
Extra
Als betalende lid kan je onbeperkt berichten versturen naar andere leden versturen en gebruik maken van alle functies van de site. Indien je wenst dat ook een primium pass nemen, € 9,95 per maand extra, en dan kunnen ook alle niet betalende leden contact met je opnemen.

Lexa – Dating-service voor singles

Indien je dus op zoek bent naar een dating-service die singels bij elkaar brengt voor een relatie of vriendschap dan is Lexa zeker het overwegen waard. Niet dat Lexa nu de beste site is voor singles die een relatie zoeken. Een beste dating site is ook moeilijk te omschrijven. Veel is afhankelijk wat je als single verwacht van de dating-service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *