Elitedating

Omschrijving
Bent u vrijgezel of een alleenstaande man of vrouw die het beu is om alleen te zijn én die eventueel op zoek is naar een rijke man of rijke vrouw? Via de datingsite Elitedating ontmoeten rijke mensen elkaar dankzij de vragenlijst tijdens de persoonlijkheidstest. Door het aangeven van het bruto jaarinkomen en het opleidingsniveau kunnen welstellende singels een rijke partner vinden. Wenst u gebruik te maken van communicatiediensten, dan dient u wel een betalend abonnement te nemen. Je kan onderaan de Elitedating prijzen en kosten terugvinden. Elitedating, dé datingsite voor singles met niveau. Schrijf je nu in !


EliteDating is een betrouwbare site om een nieuwe partner te vinden. In Nederland is internetdaten al een hele tijd geen taboe meer. Met 2,6 miljoen singles en ruim 200 datingsites zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden om online je partner te vinden. Maar hoe ben je succesvol? En zijn andere gebruikers wel te vertrouwen? Singlessite spreekt hiervoor met Gijs Hoonhout van EliteDating, een datingsite met ruim 8 miljoen leden in Europa. Er zijn tegenwoordig zoveel datingsites dat singles door de bomen het bos niet meer zien.

Waarin onderscheidt Elitedating zich van de rest voor internetdaten?

Elitedating richt zich op singles die een goede langdurige relatie zoeken en dit ook serieus nemen en voor hun zoektocht naar internetdaten grijpen. De basis van ons matching systeem is de wetenschappelijke aaneenschakeling van persoonlijke eigenschappen. Dit bepaalt de verenigbaarheid van paren in een relatie. Op basis hiervan kan Elitedating op unieke wijze singles koppelen die echt bij elkaar passen. In plaats van onze leden in het diepe te gooien, nemen wij ze bij de hand en stellen we ze voor aan enkele van de singles die Elitedating te bieden heeft. Op basis van onze matching krijg je passende partnervoorstellen en heb je vervolgens de mogelijkheid om de ander stap voor stap te leren kennen.

Ons doel is om de hoogste normen van de markt te hanteren voor ons product, de matching, de klantenservice en de veiligheid. Met kwaliteit en zorg onderscheidt Elitedating zich van de rest van de dating sites in Nederland.

Singles ondervinden vaak het probleem van te weinig informatie: andere gebruikers laten niet veel van zichzelf zien. Daarnaast hebben de vrijgezellen vaak twijfels over de echtheid van de informatie. Wat doen jullie aan deze problemen?

Elitedating koppelt haar leden via een speciaal ontwikkelde persoonlijkheidstest – de meest gedetailleerde van Nederland. Op basis van deze tests ontstaan passende partnervoorstellen. Je hebt daarna zelf de mogelijkheid om iemand te leren kennen, maar volgens de test zijn er al overeenkomsten tussen jou en de ander.

Verder doen wij elke dag ons best om te kunnen garanderen dat een nieuw lid serieus op zoek is naar een vaste relatie. Profielen worden handmatig gecontroleerd om te zien of zij serieus zijn. Premiumleden kunnen hun profiel ook voorzien van een ID-garantie. Dit is een zegel waardoor mensen kunnen zien dat de identiteit van de desbetreffende persoon gecontroleerd is, dat het profiel echt is en dat informatie zoals woonplaats en leeftijd kloppen.

Sommige singles zoeken meer dan een tijdelijke flirt: een vaste, langdurige relatie. Vinden jullie internetdaten geschikt hiervoor?

Absoluut, EliteDating richt zich juist op de mensen die een vaste langdurige relatie zoeken en die het daten serieus nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede serieuze relatie ook via internet mogelijk is. Doordat leden een persoonlijkheid test doen en moeite in hun profiel steken kunnen wij een zo goed mogelijke match maken. Als mensen goed bij elkaar passen, of het nou via internet of op straat is, kan het altijd een serieuze en langdurige relatie worden. Op onze site staan ook succes verhalen over mensen die de ware gevonden hebben via Elitedating.
Wat kunnen singles volgens jullie het beste doen om hun kansen op het vinden van een langdurige relatie te vergroten?


Werkwijze inschrijven

  1. U kunt zich gratis registreren op Elitedating door het ingeven van uw geslacht en naar wie u zoek bent ( geslacht). Vervolgens komt u op een scherm terecht waar u een goed wachtwoord moet ingeven.
  2. Na het ingeven van uw wachtwoord, moet u de persoonlijkheidstest doorgaan en invullen om een partner te vinden dewelke het best bij u past.
  3. Na de persoonlijkheidstest en het invullen van persoonlijke gegevens kunt een profielfoto plaatsen. Deze stap kunt u overslaan.
  4. Vervolgens moet je een 7-tal vragen beantwoorden om uw profiel te vervolledigen.
  5. Vervolgens dien je direct een betalend abonnement te kiezen.
ELITEDATING EIGENSCHAPPEN
Online sinds:
2010
Actief in:
Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Polen, Nederland, Zweden, Italië, Turkije, Rusland, Noorwegen, Tsjechië, Mexico, Chili, Hongarije, Finland, Denemarken, Slowakije, Verenigd Koninkrijk, Ierland, België
Aantal talen:
Nederlands, Frans
Mobiele site:
Neen
Zoekopties:
Geslacht, Leeftijd, Locatie, Wie bezocht mijn profiel, Heeft foto of niet, Taal, Religie, Lichaamsbouw, Relatie & kinderen, Levensstijl, Beroep…
Doelgroep:
Hetero, Holebi ( Homo’s & lesbiennes ), Senioren
Gratis registreren:
Ja
Gratis berichten zenden:
Neen
Gratis interesseverzoek zenden:
Neen
Gratis reageren:
Neen
Elitedating prijzen & abonnementen:
Elitedating prijzen
Betaalmogelijkheden:
Mastercard, Visa, PayPal, American Express, Bankcontact
Reverse billing:
Ja
Persoonlijkheidstest:
Ja
Alert services:
Ja
Communicatiemogelijkheden:
Persoonlijke berichten, Knipoogje of ijsbreker
Extra’s:
Geen
URL:
Gratis inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *