Omschrijving
Bent u op zoek naar een nieuwe partner in uw buurt? Dan is Be2 dating een mooie oplossing om in contact te komen met andere mensen op deze datingsite. Na het registreren en invullen van de persoonlijkheidstest, ziet u een aantal partnervoorstellen. Zoek je een alleenstaande man of alleenstaande vrouw, probeer dan contact te maken via de gratis persoonlijke berichten. Uiteraard zijn niet alle features gratis en dient u een Premium account / abonnement te nemen om meer berichten te zenden naar mooie mannen en mooie vrouwen via de Be2 datingsite. U kunt hier onderaan de Be2 prijzen raadplegen. Ook kan je rijke singles opzoeken en ontmoeten als deze bij de registratie hun opleiding en brutoloon hebben ingegeven. Deze gratis datingsite is vrij eenvoudig en werk goed zonder veel toeters en bellen.

Be2 is meer een website die relatiebemiddeling aanbiedt dan een dating website. Waar de andere dating diensten een website met mogelijkheden om een partner te vinden aanbieden maar het zoeken aan jou over laten zal op Be2 aan de hand van een persoonlijkheidstest een aantal mogelijke partners aan je worden voorgesteld. De makers van de site bieden je ook de garantie dat je binnen 1 premium lidmaatschap met minstens 10 mogelijke partners contact hebt gehad en ze beweren dat er 40% van hun leden een langdurige relatie via de site hebben gevonden. Deze manier van werken is anders dan bv Relatieplanet maar is zeker een plus punt voor mensen die liever gebruik maken van relatiebemiddeling dan zelf door alle profielen op zoek moeten gaan. Be2 is een grote internationale site met een afzonderlijke pagina voor elk land waar ze actief zijn. Zo is er een pagina voor België en Nederland. Er zijn wereldwijd 13,990,113 leden in januari 2009. Tevens zijn er 47 % mannen en 53 % vrouwen actief op de website. Indien je op zoek bent naar een dienst die meer relatiebemiddeling biedt is Be2 zeker een poging waard. De persoonlijkheidstest en de resultaten van de test zijn gratis en vrijblijvend. Je kan dan laten nog altijd beslissen niet verder te gaanWerkwijze inschrijven

  1. U kunt zich gratis inschrijven door aan te duiden welk geslacht u heeft en naar welk geslacht u op zoek bent. Na het invullen van uw login gegevens en e-mailadres, kunt u starten met de Be2 persoonlijkheidstest.
  2. U kunt nu starten met de persoonlijkheidstest. Op basis van uw antwoorden ontvangt u van Be2 partneraanbevelingen die goed bij uw persoonlijkheid zouden moeten passen. U dient ongeveer een 30-tal vragen te beantwoorden.
  3. Na het invullen van de persoonlijkheidstest, dient u uw persoonlijke gegevens aan te vullen.
  4. Na het invullen van de persoonlijke gegevens kunt u een foto plaatsen bij uw profiel. U kunt tot 5 foto’s opladen. Dit is niet verplicht.
  5. Na het plaatsen van uw eventuele profielfoto, bent u klaar en ziet u een aantal partnervoorstellen op basis van uw ingegeven gegevens.
BE2 EIGENSCHAPPEN
Online sinds:
2002
Actief in:
België, Nederland, Frankrijk, Engeland, Ierland, Duitsland, Noorwegen, Spanje, Portugal, Nieuw-Zeeland, Turkije, Argentinië, Verenigde Staten, Australië, Filippijnen, Venezuela, Hong Kong, Polen, Oostenrijk, Brazilië, Hongarije, Tsjechië, Canada, India, Zwitserland, Rusland, Chili, Singapore, Wit-Rusland, Colombia, Italië, Zuid-Afrika, Denemarken, Mexico, Finland, Zweden
Aantal talen:
Nederlands, Frans
Mobiele site:
Ja
Zoekopties:
Geslacht, Leeftijd, Woonplaats, Lengte, Aantal kinderen, Roker, Minimum jaarinkomen, Figuur
Doelgroep:
Hetero, Holebi ( Homo’s & lesbiennes ), Senioren, Hoog opgeleiden
Gratis registreren:
Ja
Gratis berichten zenden:
Ja, max 5
Gratis interesseverzoek zenden:
Ja, max 1
Gratis reageren:
Ja, max 1
Be2 prijzen & abonnementen:
Be2 prijzen
Betaalmogelijkheden:
Visa, Mastercard, American Express
Reverse billing:
Neen
Persoonlijkheidstest:
Ja
Alert services:
Ja
Communicatiemogelijkheden:
Persoonlijke berichten, Vraag het maar
Extra’s:
Geen
URL:
Gratis inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *